Presentació

La missió

La Biblioteca de Cassà és un centre públic i gratuït que ofereix formació permanent i facilita al conjunt de la societat, de manera lliure i sense cap tipus de censura, l'accés a la cultura, la informació, l'educació, el coneixement i l'oci, mitjançant l'ús de materials tradicionals i de tecnologia moderna.

La història

La Biblioteca va obrir les portes per primera vegada el 4 de juny de 1955, vigília del diumenge de la Festa Major, al carrer de la Mel número 12, i formava part de la xarxa de biblioteques de la Fundació "La Caixa". Posteriorment, el juny de 1981 es va traslladar al número 15 del mateix carrer.

La Biblioteca és un servei municipal des que es va signar el conveni de cessió amb la Caixa de Pensions per a la Vellesa d'Estalvis, el 31 de desembre de 1998.

El gener de 1998, l'Ajuntament comprà la Sala Galà, antiga sala de ball amb façana eclèctica i, posteriorment, discoteca coneguda com a Sir Thomas, amb previsió d'ubicar-hi un centre de serveis.

Exterior  

Des del 12 de maig de 2003 la Biblioteca Municipal de Cassà de la Selva forma part, juntament amb l'Escola de Música i l'Escola d'Art, del Centre Cultural Sala Galà i està inscrita dins el Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

 

 
Zona infantil  
 

Zona d'adults

 

Si voleu veure mes fotos de la Biblioteca, cliqueu aquí!                                                       

       

                                                  Vídeo virtual de la Biblioteca

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face