Servei de préstec a entitats

Què és?
La Biblioteca ofereix un carnet d’entitat a aquelles que així ho sol•licitin per tal que disposin temporalment de fons relacionats amb les seves activitats, fins o serveis.

Què es pot demanar?
El carnet d’entitat permet emportar-se un màxim de 20 llibres, 10 números de revistes (només
els números endarrerits), 10 CD’s i 10 DVD’s en dipòsit.

El període de préstec és 1 mes, prorrogable per un període igual. Les normes relatives al servei de préstec també són d’aplicació al servei de préstec a entitats.

Si el que necessiteu no es troba a la Biblioteca, es demanarà a una altra biblioteca de la xarxa de biblioteques públiques, sempre i quan hi hagi disponibilitat.

Ens interessa! Què hem de fer?
El responsable de l’entitat sol•licita el carnet personalment a la Biblioteca, i ha de facilitar les seves dades personals i les de l’entitat: nom, adreça, telèfon i NIF, DNI o document identificatiu. El carnet es recull personalment prèvia identificació de la persona que representa l’entitat. El responsable de l’entitat, ha d’informar la Biblioteca de la finalitat del préstec.

Condicions
Amb independència de qui utilitza el carnet, el responsable últim del préstec i de la devolució és qui consta com a responsable de l’entitat titular del carnet. És, doncs, obligació d’aquesta persona comunicar a la Biblioteca quan deixa de ser-ho i responsabilitat de la Biblioteca reclamar a l’entitat la comunicació de les dades de la nova persona que la representa, en cas que no ho hagi fet.

El carnet resta bloquejat mentre no es disposi de totes les dades, actualitzades, de l’entitat i de la persona que la representa.

En cap cas es pot utilitzar el servei de préstec a entitats per a un profit personal.

Informació de contacte
Els nostres horaris són:
Matins: dimecres, dijous i dissabtes de 10h a 14h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16h a 20.30h.
Mesos de juliol i agost: dissabtes tancat.

El nostre telèfon és
el 972.46.28.20

El nostre correu electrònic és biblioteca@salagala.cat 

« Pàgina anterior

Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir
Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face