L'Escala no aixeca cap i segueix cuer

(El 9 Esportiu. ).

Partit molt igualat en què, en els primers minuts d'incertesa, el Blanes va aprofitar per avançar-se en el marcador, incomodant l'equip local i predominant les defenses. En el segon quart, les defenses van donar pas a l'atac, però amb un joc molt accelerat i amb algunes pèrdues de pilotes dels dos equips que feia anotar cistelles fàcils. Després de la represa, el Blanes va sortir més concentrat i amb un parcial de 0-7 que feia posar el partit coll avall per als cassanencs. En l'últim quart, els locals van protagonitzar una bona sortida (6-0) per intentar retallar les distàncies, tot i que el Blanes va aguantar amb un joc ràpid i accelerat. A partir d'aquest moment, els locals van realitzar variants defensives i van provocar que el Blanes es través sense que anotés cap punt fins al final del partit; va rebre un parcial de 12-0 i el resultat final es va capgirar a favor dels cassanencs.