Dossier de premsa

Projecte per millorar la competitivitat en el sector vitivinícola

03 d'agost de 2015 | El Punt Avui

La iniciativa fa quatre anys que dura i l'empresa surera gironina Francisco Oller de Cassà de la Selva hi participa

L'empresa surera Francisco Oller, de Cassà de la Selva, participa en un projecte de recerca i desenvolupament per a la millora de la sostenibilitat i la competitivitat en el sector vitivinícola. Es tracta d'un projecte consorciat VINySOST 2014 amb el suport del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial i pretén donar resposta als principals reptes científics i tècnics del sector vitivinícola que, apostant per la producció sostenible en grans superfícies, persegueixen augmentar la competitivitat dels vins a l'Estat espanyol i internacionalment.


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Pinte