Dossier de premsa

El «cupcake», el dolç invasor que no passa de moda

29 de setembre de 2015 | Diari de Girona

Fa uns anys va irrompre a la gastronomia catalana un dolç que, a més de contenir grans dosis de sucre, presentava un aspecte original, acolorit i sobretot diferent de les postres autòctones més tradicionals: el "cupcake".

La rebosteria americana, caracteritzada per ser altament mantegosa i pels seus originals dissenys fets a base de fondant -semblant a una plastilina elaborada a base de sucre-, han envaït aquests últims anys pastisseries i comerços d'arreu de les comarques gironines. Si fa una dècada costava trobar un motlle per fer pastissos o magdalenes, avui en dia se'n poden trobar de totes formes i colors a qualsevol botiga especialitzada en productes de la llar.


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Pinte