És notícia

...

Les biblioteques públiques del Gironès hem triat la ciència com a eix central de la 4a. edició del “Menú de lletres”

Les biblioteques públiques del Gironès hem triat la ciència com a eix central de la 4a. edició del “Menú de lletres”. Així, sota el títol “La ciència a prop teu”, les biblioteques de Girona, Salt, Sarrià de Ter, Celrà, Cassà de la Selva i Llagostera difondrem els fons relacionats amb la disciplina científica escollida per cada equipament.


La Biblioteca Julià Cutiller hem escollit com a disciplina científica, l’astronomia, les altres biblioteques participants en aquest cicle anual de prescripció bibliogràfica han escollit, la biologia (Biblioteca Just M. Casero de Girona), la botànica (Biblioteca Iu Bohigas de Salt), la ciència i els infants (Biblioteca Massagran de Salt), l’ecologia (Biblioteca Municipal de Celrà), la física i la química (Biblioteca Ernest Lluch de Girona), la geologia (Biblioteca Antònia Adroher de Girona), les matemàtiques (Biblioteca Carles Rahola de Girona), la meteorologia (Biblioteca Salvador Allende de Girona), la paleontologia (Biblioteca Municipal de Cassà de la Selva) i la zoologia (Biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter).


Paral·lelament, s’han programat algunes activitats divulgatives. La Biblioteca Julià Cutiller hem organitzat, conjuntament amb l’Observatori Astronòmic Can Roig de Llagostera, la xerrada multimèdia “De què fa olor la lluna?”, el dissabte 13 de febrer, a les 19.30 h, a la sala gran Centre Cultural Can Roig, gratuïta i oberta a tothom. La biblioteca Salvador Allende oferirà els tallers infantils “On ets Andròmeda” i “Màgia i ciència” els dissabtes 6 i 20 de febrer, respectivament, a les 11.30 h. 


Es tracta d’una activitat organitzada conjuntament pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Cassà de la Selva, Celrà, Girona, Llagostera, Salt i Sarrià de Ter.


Podeu consultar més informació al web www.bibliotequesdegirona.cat

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimecres, dijous i dissabte de 9.30 a 13h
Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 a 19.30h

El proper dimarts 23 d'abril la Biblioteca estarà tancada. Ens trobareu a la Plaça de la Coma. Bon Sant Jordi!

CONTACTE

C. del Molí, 9

17244 Cassà de la Selva

Tf. 972462820

biblioteca@salagala.cat

SEGUEIX-NOS!