És notícia

...

Noves activitats infantils de la biblioteca Ramon Bordas i Estragués

La biblioteca Ramon Bordas i Estragués ha programat per l’últim trimestre d’enguany tot un seguit d’activitats dirigides al públic infantil.
En concret es realitzaran 6 sessions d’hores del conte, per a nens i nenes de 3 a 8 anys, sobre diverses temàtiques: “Contes de la lluna”, "Xip-Xap!!! Contes de l'aigua", "Contes populars catalans", "Els drets dels infants”..., que aniran a càrrec de diferents professionals. Les sessions es realitzen cada 15 dies, els dimecres a les 17’30 h.
La primera sessió, que es durà a terme el dia 21 de setembre, porta per títol "Biodiversitat de contes" i anirà a càrrec de M.Helena Tolosa Costa. S’explicaran contes i cançons relacionats amb les verdures i les feines del camp.

Paral•lelament estan programades 2 exposicions, també adreçades al públic infantil: “La vida és a l'aigua”, oberta al públic del 29 de setembre al 20 d’octubre, i “Els drets de les nenes i dels nens”, del 17 de novembre al 9 de desembre, ambdues cedides per Intervida dins el programa “Educació pel desenvolupament”.

I per últim dins el projecte “Nascuts per llegir”, una iniciativa de promoció de la lectura per a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies, al qual la biblioteca hi està adherida, s’ha programat l’activitat “La Casa dels Sons”, el dia 17 de novembre a les 17’30. En aquest cas, Sandra Rossi fa un recorregut per diferents moments del dia d’un nen que juga, que es banya, que se’n va a dormir... a través dels sons.

Totes aquestes activitats s’emmarquen dins els objectius de la biblioteca municipal de Castelló d’Empúries, per tal de fomentar el gust per la lectura i el món dels llibres, i estimular la imaginació i la creativitat en nens i nenes de totes les edats.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!