És notícia

...

Camins de salut, Itineraris per conèixer les plantes medicinals de les comarques gironines

L’Ecomuseu-Farinera acull l’exposició Camins de salut, Itineraris per conèixer les plantes medicinals de les comarques gironines.

Aquesta exposició, promoguda per la Fundació Carl Faust i Dipsalut, es podrà visitar entre els dies 14 i 30 de setembre a les instal•lacions de l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries.

Amb aquesta exposició s’inicia també una estreta col•laboració entre l’Ecomuseu-Farinera i la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués, a partir d’un seguit de propostes complementàries que tenen per objectiu sumar esforços en els diferents serveis i activats que ofereixen aquests dos equipaments. Aquesta és una primera col•laboració, però n’estan previstes tres més per aquest any. L’objectiu és que els nostres usuaris es passegin per aquests dos equipaments culturals, que l’entrada d’un, sigui la sortida de l’altre i viceversa, apropar aquests dos espais també en els seus continguts i que els visitants en puguin gaudir.
Encetem aquesta col•laboració amb una proposta en el marc d’aquesta exposició. En aquesta ocasió, la biblioteca ha elaborat un recull bibliogràfic d’obres que tracten la temàtica de les plantes medicinals i el seu ús terapèutic. Una guia de lectura que trobareu en l’espai expositiu i que podreu consultar en un expositor de la biblioteca durant el període que duri l’exposició i d’aquesta forma, qualsevol persona que visiti la mostra a l’Ecomuseu-Farinera i tingui ganes d’ampliar els seus coneixements sobre aquesta temàtica, podrà apropar-se a la biblioteca per consultar les obres de la guia i si es desitja, agafar-les en préstec.

Podeu consultar el recull bibliogràfic a:

http://issuu.com/rjulia/docs/herbes?mode=window&backgroundColor=%23222222

http://www.bibgirona.cat/assets/documents/000/108/591/herbes.pdf

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!