És notícia

...

La biblioteca de Castelló d’Empúries i els serveis a les escoles

La biblioteca Ramon Bordas i Estragués, donat que és una biblioteca pública, té com a missions donar suport ala formació individual i acadèmica en tots els nivells i crear i fomentar els hàbits de lectura en nens i nenes des dels primers anys.

Per això ofereix tot un seguit de serveis a les escoles del municipi: préstec de lots de llibres itinerants, suport a aules de lectura dels centres, visites escolars, taller de cerca d’informació …

Dins d’aquests serveis, volem fer una menció especial de les visites escolars. Aquesta activitat va dirigida a tots els cursos escolars, des de l’etapa preescolar a la secundària, adaptant-se els seus continguts a l’etapa escolar al qual es dirigeix. Alguns dels objectius que es persegueixen amb la seva realització són: motivar l’alumnat en el l’ús de les biblioteques, donar a conèixer els serveis que ofereix la biblioteca i el seu funcionament, fomentar habilitats de cerca i utilització de la informació en l’alumnat, fomentar l’hàbit lector, etc… Aquestes visites tenen molt bona acollida per part de la comunitat educativa del municipi: durant l’any 2011 se’n van realitzar 23, visitant la biblioteca un total de 664 alumnes.

 

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!