És notícia

...

TALLER DIDÀCTIC SOBRE SALVADOR ESPRIU DIRIGIT A LES ESCOLES

Enguany se celebra el centenari del naixement de Salvador Espriu i per aquest motiu arreu de Catalunya, se celebren actes per commemorar aquest escriptor.

Des de la biblioteca Ramon Bordas i Estragués també s’ha volgut contribuir en aquest homenatge: aprofitant la revetlla de Sant Jordi es va realitzar l’acte “Tastets literaris i musicals de Salvador Espriu”. Es tractava d’una activitat dirigida a públic adult.
Però a la biblioteca també es considerava important apropar aquest escriptor als infants, i per això s’ha organitzat un taller didàctic sobre Salvador Espriu, dirigit als alumnes de 5è de primària del municipi. Es realitzaran tres sessions al llarg del dia. El taller, realitzat per Schola Activa, està estructurat en tres parts: una primera part on s’explica als alumnes la vida i l’obra d’aquest escriptor, seguidament es treballen fragments de poemes de Salvador Espriu, i per acabar cada alumne ha de fer el seu propi verset.


Aquests versets que han realitzat, tots els alumnes que ho desitgen ho poden fer arribar al Centre de Documentació de Salvador d’Espriu, i d’aquesta forma serviran properament per a la realització d’una exposició sobre l’homenatja’t.

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!