És notícia

...

Llegeix, prem el REC... i guanya!

Un grup de joves de Castelló d’Empúries ha participat en el concurs “LLegeix, prem el REC… i guanya!”, organitzat per les biblioteques públiques de Catalunya i dirigit a noies i noies entre 14 i 18 anys.

El concurs consistia en presentar un booktrailer sobre un llibre que els hi agradés: un equip de 5 joves havia de triar un llibre de la biblioteca i llegir-lo. Llavors havia de realitzar un guió i amb un mòbil o una càmera editar un vídeo de màxim 90 segons, i penjar-lo al Youtube.

El grup format per en Jack, en Luee, en Finley, en Dani i en Souli es van posar a pensar com podien fer el booktrailer sobre el llibre escollit Wonder de R.J Palacio. I desprès de moltes sessions de treball a l'Espai Jove, per confeccionar el guió, la localització de les imatges, les filmacions i l'edició van aconseguir gravar aquest petit curt.

Aquí podeu veure’n el resultat: http://www.youtube.com/watch?v=mrQPvx6uuuI&feature=youtu.be

Hi ha diversos premis en 3 tres categories “millor booktrailer”, “millor guió” i “el trailer més creatiu”. El Jurat triarà 2 finalistes i 1 guanyador en cada una d’aquestes categories.

I també poden guanyar si al públic els hi agrada el seu booktrailer. El que tingui més likes a Youtube serà guardonat amb el “premi del públic”.

Fem campanya a internet perquè els joves castellonins guanyin. Entreu a http://www.youtube.com/watch?v=mrQPvx6uuuI&feature=youtu.be i feu


Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!