És notícia

...

Cicle de Tallers d'Escriptura Creativa a les biblioteques de la comarca de l’Alt Empordà

Les biblioteques de l’Alt Empordà (BibliotecAE) col.laborem amb el Servei Educatiu de l’Alt Empordà, juntament amb el Setmanari Empordà, en la realització d’un cicle de tallers d’escriptura creativa (TEC) adreçat a alumnes de 6è de primària de totes les escoles de la comarca.


El Servei Educatiu de l’Alt Empordà va idear aquesta proposta com un espai pensat per donar eines als participants per tal de millorar els seus processos de creació literària i d’aquesta forma, donar un nou impuls a l’àmbit lingüístic escolar.

És realitzaran un total d’onze tallers a les biblioteques de la comarca, entre el 16 de gener i el 13 de març de 2014. La Biblioteca Ramon Bordas i Estragués n’és una d’elles i la sessió anirà a càrrec de la Tallerista Rosa Maria Sòria Martinez. Tot seguit es relacionen les sessions que es realitzaran a les diferents biblioteques de la comarca:

 

Aquests tallers són oberts i gratuïts. En dues hores els talleristes donaran nocions bàsiques de la narració com a gènere literari als nens i nenes, amb una part de contingut teòric i l’altre més pràctic.

Paral.lelament, el Servei Educatiu de l’Alt Empordà ja té enllestides les bases de la tercera edició del Premi de Narrativa Periodística Diàlegs d’Educació, també dirigit a alumnes de 6è de primària. Les bases del concurs es poden consultar a: https://sites.google.com/a/xtec.cat/llengua-ae/espai-elic/tallers-escriptura-creativa.

En aquesta edició, com a novetat, en el jurat hi haurà representació de les biblioteques de la comarca. Concretament en aquesta ocasió la Sra. Pilar Cortés Morera, directora de la biblioteca de Roses i la Sra. Lídia Solés Poch, directora de la biblioteca de l’Escala ens representaran. Trobareu més informació a: http://www.bibgirona.cat/assets/documents/000/146/541/2013111920131125018.pdf

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!