És notícia

...

Vikimarató Albert Compte Freixanet. El divendres 9 de maig a la biblioteca de Castelló d’Empúries.

La Biblioteca Ramon Bordas i Estragués, amb la col•laboració d'Amical Viquipèdia, organitza una viquimarató dedicada a millorar i ampliar l’entrada del geògraf, historiador, investigador i professor empordanès Albert Compte Freixanet, a l’enciclopèdia lliure i col•laborativa més consultada a Internet.
Albert Compte va realitzar una gran tasca d’investigació en l’àmbit de la nostra història local i també de la comarca de l’Alt Empordà.


Aquesta acció s’emmarca dins el projecte Wiki Loves BibliotequesCAT, del qual la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués en forma part, que pretén per una banda impulsar l’ús i coneixement d’aquesta enciclopèdia digital i alhora augmentar i millorar els continguts de temàtica local en aquesta font d’informació. Està previst seguir realitzant altres accions que contribueixin a ampliar els continguts sobre Castelló d’Empúries i els castellonins a la vikipèdia. Properament es realitzarà una vikimarató dedica a Mossén Miquel Pujol i Canelles.

En aquesta jornada comptarem amb la participació de l’Institut d’Estudis Empordanesos, que també s’ha volgut sumar a aquest petit reconeixement a la figura d’Albert Compte, institució de la qual en fou vicepresident entre 1964 i 1991 i president de 1990 a 1992.

Aquesta activitat tindrà lloc el proper divendres, dia 9 de maig de 2014, a les 10 h,. Ens trobarem a la biblioteca Ramon Bordas i Estragués de Castelló d’Empúries amb l’objectiu d’ampliar i millorar el màxim l’article de la vikipèdia d’Albert Compte Freixanet, un estudiós i coneixedor de primera mà de la comarca de l’Alt Empordà. Tots els vikipedistes hi estan convidats.

 

                       

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!