És notícia

...

Vine a buscar la carta del reis a la biblioteca Ramon Bordas i Estragués

A partir del dia 19 de desembre, vine a buscar la carta del reis a la biblioteca Ramon Bordas i Estragués. Per segon any consecutiu, el servei de Biblioteques de la Generalitat, distribueix a través de les biblioteques públiques la seva Carta als Reis. En aquesta ocasió els exemplars han estat il•lustrats per Noemí Villamuza, i enguany comptem amb una significativa diferència: un espai reservat únicament per als llibres que els més petits vulguin demanar als Reis.


Aquesta iniciativa compta amb l'ajut del Gremi d'editors i el Gremi de llibreters, per tal de fer-ne una difusió més amplia. El sobre es distribuirà en format digital, així com un llistat anomenat: “...i els llibres que desitjo són: lectures infantils i juvenils per al Nadal de 2014 recomanades per bibliotecaris i llibreters” que inclou una selecció d’àlbums il•lustrats, contes i novel•les juvenils que proposen experts en literatura infantil i juvenil.

A més la biblioteca, aprofitant la tramesa de la carta, també realitzarà un taller “decora la biblioteca per Nadal”. Aquest taller anirà a càrrec de Rosa M. Soria i es realitzaran diverses manualitats a l’entorn de l’activitat nadalenca. El taller es durà a terme el dimecres, 17 de desembre, a les 17 h. Hi han places limitades i cal inscriure’s prèviament a la biblioteca.

 


 

Us podeu descarregar els sobres en els enllaços següents:

Sobre carta Reis A4

Sobre carta Reis A3

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!