És notícia

...

Des de la biblioteca Ramon Bordas i Estragués s’ofereixen cursos virtuals per a realitzar el certificat bàsic i el certificat mitjà de l’acTIC.

ACTIC significa acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació i és un certificat oficial de la Generalitat de Catalunya que dóna a conèixer a qualsevol empresa o administració quin nivell de coneixements es té en l’ús de les TIC.

La biblioteca Ramon Bordas i Estragués és un centre col•laborador de l’acTIC des del maig de 2010, és a dir, un centre homologat per a realitzar la prova telemàtica. Val a dir que actualment, a la comarca de l’Alt Empordà, és l’únic centre on es poden realitzar les proves.

Per a la realització de la prova l’aspirant pot preparar-se per compte propi, però en aquests moments, des de la biblioteca, també s’ofereixen cursos de formació per a la preparació de les proves. Es tracta de cursos que les persones interessades podran realitzar de forma virtual, amb el seu ritme d’aprenentatge i en l’horari que ells disposin, però tindran assignat un tutor per resoldre els dubtes que se’ls plantegin. Els alumnes disposaran d’accés a una plataforma dissenyada per l’empresa Spin Informàtic, on tindran accés al material formatiu en format vídeo i exercicis pràctics. Els cursos tenen una durada de 3 mesos i no exclouen la realització de la prova d’avaluació per a l’obtenció del certificat.
Les places són limitades i cal fer efectiva una matrícula de 20€ pel nivell 1 i de 25 € pel nivell 2. Les persones en situació d’atur tindran una reducció del 50% de la matrícula.



.


Es realitzarà una sessió informativa el dijous, 5 de febrer, a les 16 h., a la biblioteca Ramon Bordas i Estragués.

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!