És notícia

...

Exposició: Àfrica al cor. El conflicte ruandès vist per Joaquim Vallmajó.

La Biblioteca Ramon Bordas i Estragués del 6 al 24 de novembre acollirà l’exposició “Àfrica al cor. El conflicte ruandès vist per Joaquim Vallamjó”. La mostra, que es podrà visitar en horaris d’obertura de la biblioteca, és el testimoniatge del missioner de Navata Joaquim Vallmajó, assassinat a Ruanda. A partir de les cartes de Vallmajó, que són una crònica del dia a dia del que va passar a Ruanda durant el conflicte i de les fotografies fetes sobre el terreny, es fa una mirada des de l’interior del que va succeir.
Es tracta d’un projecte del GEES (Grup d’Empordaneses i Empordanesos per la Solidaritat), entitat creada el 1994 arran de la desaparició de Vallmajó i que té com un dels seus objectius conscienciar sobre la rellevància de la justícia social i la cultura de la pau a través del diàleg.
Aquesta exposició ha anat itinerant per diversos pobles i a partir del 6 de novembre es podrà veure també a Castelló d’Empúries. Per la inauguració, el divendres dia 6 a les 19:30 h. comptarem amb la presència de Josep a. Bonet i Imma Parada, membres actius del GEES, que ens realitzaran una visita guiada per la mostra.

 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!