És notícia

...

NOVES PROPOSTES LITERÀRIES DE LA BIBLIOTECA RAMON BORDAS I ESTRAGUÉS: VISITES D’AUTOR.


Dimecres 20 d’abril, a les 20 h., presentació del llibre Gent que tu coneixes,  de l'escriptora M. Mercè Cuartiella, a càrrec de la mateixa autora. Cuartiella és llicenciada en Filologia per la Universitat de Barcelona i des de fa 25 anys viu a l’Empordà. Té publicades quatre novel·les, entre elles “Germans gairebé bessons”, premi Llibreter 2012, un recull de relats i diverses peces teatrals i des de jove ha dut a terme una intensa activitat cultural en diversos camps, que l’han dut a col·laborar habitualment en premsa i revistes especialitzades, a publicar estudis diversos, a fer de guionista i presentadora de televisió o de moderadora en debats culturals. Gent que tu coneixes, el llibre que es presenta, és el darrer de la M. Mercè i va ser reconegut amb el Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions de 2014. A Gent que tu coneixes, el protagonisme recau en individus propers que es troben davant de circumstàncies que els obliguen a actuar i que ens mostren, amb ironia, cruesa, tendresa o humor, el seu tarannà més noble o el seu costat més fosc.   I divendres 22 maig a les 19:30h., Club de lectura: Quan en dèiem xampany de Rafel Nadal. L'autor ens acompanyarà a la tertúlia.
Rafel Nadal, periodista i escriptor, col•labora habitualment amb la Vanguardia, RAC1, TV3 i 8TV. Ha treballat en els principals diaris del país i ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat en empreses editores i grups de comunicació. Destacar també que fou director d’El Periódico de Catalunya fins a principis de 2010.

Ha publicat diverses obres: Els mandarins (2011); Quan érem feliços (2012), novel•la amb la qual va obtenir el XLIV Premi Josep Pla de narrativa del 2012 i el Premi Joaquim Amat-Piniella del 2013; Quan en dèiem xampany (2013), Premi Anglada 2014 i La maledicció dels Palmisano (2015).
A Quan en dèiem xampany, Nadal narra la vida del seu besavi Francisco Oller. La novel•la s’endinsa en la història de quatre generacions d’una saga familiar dedicada al comerç i a la fabricació de taps de suro destinats al xampany i el cava produït a Europa i ens explica els moments més importants de la història del segle XX.  

Trobareu llibres disponibles a la biblioteca per la lectura.
Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!