És notícia

...

Mostra de la col·lecció 'Biblioteca Fages Mir' de la Biblioteca Fages de Climent

La biblioteca Fages de Climent disposa d’una col·lecció formada aproximadament per uns 2.000 volums d’obres de política, cinema, periodisme, etc. que formaven part de la biblioteca particular de Pere Ignasi Fages i Mir, que ell mateix va cedir, el desembre del 2011, a la biblioteca de Figueres.
Pere Ignasi Fages i Mir, fill petit de l’escriptor Carles Fages de Climent, fou periodista, polític, productor i crític cinematogràfic. Podeu trobar alguns apunts biogràfics de la seva persona en aquest enllaç: http://scur.cat/4XBNJM
Aquesta mostra es podrà veure a partir del dia 3 de març, coincidint amb la xerrada “Pere Ignasi Fages: polític i home de cinema” que anirà a càrrec de Pere Portabella i Isona Passola i presentarà Enric Pujol, a la Capella de Santa Clara de Castelló d’Empúries a les 19 h i que ha estat organitzada per l’Ateneu Republicà de l’Alt Empordà.
La mostra que ha estat cedida temporalment per la biblioteca Fages de Climent de Figueres es podrà visitar a la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués fins al dia 17 de març, en horaris de la biblioteca.
Podeu consultar el contingut de la col·lecció Biblioteca Fages Mir a partir d’aquest codi QR:

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

Matins: dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. Dissabtes de 10 a 13 h.
Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

CONTACTE

Pl. de les Monges, 2

17486 Castelló d'Empúries

Tf. 972250611

biblioteca@castello.cat

SEGUEIX-NOS!