Dossier de premsa

Xavier Sagristà: "Ens diuen que ho estem fent bé però alhora és un repte i una responsabilitat"

26 de novembre de 2017 | Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà

El Castell Peralada Restaurant ha obert portes l'endemà que la Guia Michelin els hagi atorgat la seva primera estrella

Només fa dos anys que van obrir portes però la trajectòria del seu xef, Xavier Sagristà, i el cap de sala i sommelier, Toni Gerez, està sobradament avalada. Tots dos van iniciar el 2016 l'aventura d'obrir el Castell Peralada Restaurant després d'una llarga trajectòria al Mas Pau d'Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) i aquest dimecres han obtingut un dels reconeixements més preuats a la cuina: la seva primera estrella Michelin. La cuina havia de tornar a obrir portes i, de fet, avui tenien nombroses reserves. Per això, Sagristà i Gerez han tornat el més aviat possible per posar en marxa els fogons aquest migdia. El premi, assegura Sagristà, és un "reconeixement" però també un "repte" i un...

Font de l'article:
http://www.emporda.info/portada/2017/11/26/xavier-sagrista-diuen-que-ho/375387.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Pinte
Insta