Dossier de premsa

L'arbre de Nadal més salat és a Hostalets de Llers

19 de desembre de 2017 | Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà

El propietari de La Cabaña l'ha fet amb ossos de pernil

El restaurant La Cabaña, d'Hostalets de Llers, mostra un delsarbres de Nadal més originals que es poden trobar a la comarca. Almenys, aquest és salat, ja que el seu propietari, en Pepe, ha tingut la genial idea de fer-lo amb ossos de pernil, el producte més preuat de casa seva.

Font de l'article:
http://www.emporda.info/buzzejant/2017/12/19/larbre-nadal-mes-salat-hostalet/377442.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Pinte
Insta