Dossier de premsa

El xef del restaurant del Castell de Peralada cuina pel Barça

11 de gener de 2018 | Diari de Girona

El club li va lliurar el davantal de cuiner de la Penya Gastronòmica

El passat cap de setmana Xavier Sagristà, xef del Castell Peralada Restaurant, va anar al partit FC Barcelona–Llevant com a convidat gastronòmic en la Llotja President Suñol (la Llotja Presidencial) juntament amb el cuiner Jordi Jacas, penyista des de l'inici de la Penya Gastronòmica Barça i col·laborador habitual.

Apart del càtering que ofereix habitualment Jordi Jacas, en Xavier Sagristà va oferir un parell de plats que es van degustar en l´horari de Llotja Presidencial i que va posar de relleu la seva cuina. Els assistents a la llotja van poder degustar ravioli de trompeta de la mortamb cremós de castanya de Maçanet i dau de xocolata amb praliné d´avellana, coco i gerds.

Durant la...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/alt-emporda/2018/01/11/xef-del-restaurant-del-castell/889436.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Pinte
Insta