Dossier de premsa

Triola, cuiner de Navata, elabora el Millor Postre d'Espanya

01 de març de 2018 | Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà

El xef altempordanès, de 23 anys, ha estat el vencedor en el Concurs Nacional de Joves Cuiners de Segòvia

El navatenc Arnau Triola s'ha proclamat, aquest divendres, guanyador en l'elaboració del Millor Postre d'Espanya 2018 en en el Concurs Nacional de Joves Cuiners que ha tingut lloc a Segòvia. El cuiner altempordanès, de 23 anys, participava en aquest certamen per segon any consecutiu i s'ha imposat amb un postre enfocat amb el cubalibre.

Article publicat al Setmanari de l'Alt Empordà al febrer del 2017 per Lluís Ribera:

Arnau Triola Bertran té 22 anys, és de Navata i ha estat seleccionat per a participar, aquest dimarts dia 21 de febrer, en el Concurs Nacional de Joves Cuiners que tindrà lloc a Segòvia. Es tracta d'una competició que arriba a la seva 17a edició, el vencedor del qual, ...

Font de l'article:
http://www.emporda.info/cultura/2018/03/01/triola-cuiner-navata-elabora-millor/384897.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Pinte
Insta