Dossier de premsa

Trobada transfronterera d'escoles de cuina i restauració de Catalunya i França

20 de març de 2018 | Diari de Girona

Hi participen l'Institut Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona i l'institut Olivar Gran de Figueres

Disset escoles de cuina i restauració catalanes i franceses, entre elles la de Girona i l'institut Olivar Gran, de Figueres, van participar en una trobada per tal de fomentar la formació professional transfronterera i promoure la cooperació entre els centres i les empreses del sector. Es va realitzar la setmana passada, en el marc d'una jornada a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona, amb el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Intercanvi d'experiències

La trobada va permetre l'intercanvi d'experiències i el debat sobre els currículums català i francès de cuina i gastronomia. Alhora, es va aprofundir en la cooperació pel que fa a la mobilitat transfronterera ...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2018/03/20/trobada-transfronterera-descoles-cuina-restauracio/902324.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Pinte
Insta