Dossier de premsa

Gelats del Territori inclou productes gironins

25 d'agost de 2019 | El Punt

Són gelats artesans amb productes com ara els jaumets de Sant Hilari, la mel de Tossa i les prunes de l ’Alt Empordà

Mel de Tossa de Mar, jaumets i ratafia de Sant Hilari i prunes de Sant Joan de l’Alt Empordà són alguns dels productes que formen part dels gelats elaborats pel mediàtic cuiner Marc Ribas. Aquesta nova línia de gelats, que porta el nom de Gelats del Territori, està començant a arribar a la gran distribució.

Inicialment, es van fer 1.500 unitats de les sis varietats de gelats que s’han elaborat fins ara i que ja es feien pràcticament sota demanda. Però ara, per la gran sol·licitud que hi ha hagut, la producció ha crescut fins a les 8.000 unitats.

Gelats del Territori es fan a partir de productes locals i de quilòmetre zero de “cinc territoris catalans”. A més dels productes gironins, també ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/economia/article/18-economia/1654703-gelats-del-territori-inclou-productes-gironins.html


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Delegat protecció de dades Privacitat Avís legal

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Twit
Pinte
Insta