Dossier de premsa

Hostalric, referent de la gastronomia

28 de setembre de 2012 | El Punt | Paraules clau: Fires , Gastronomia

L'actual situació de crisi ha posat en evidència que el model de creixement basat en la construcció immobiliària era inviable i insostenible. Abans de l'arribada de la crisi, però, des d'Hostalric vam intentar fer “els deures”. És a dir, quan hi havia finançament per fer projectes, vam fer una anàlisi per determinar quina havia de ser l'aposta de futur del municipi. La reflexió estratègica ens va indicar que el nostre municipi i la seva comarca disposen d'un alt potencial en el terreny de la gastronomia, tant des del punt de vista de la indústria agroalimentària com de la restauració i el turisme.

A partir d'aquí es va optar per potenciar aquest sector amb dues actuacions que havien de situ...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/7-vista/8-articles/579509-hostalric-referent-de-la-gastronomia.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesOpini%C3%B3&utm_source=rss&utm_medium=mesOpini%C3%B3&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Insta