Dossier de premsa

El Domus Sent Soví d'Hostalric obre les portes

28 de setembre de 2012 | El Punt | Paraules clau: Gastronomia

És el primer centre a Catalunya dedicat a la promoció del món gastronòmic català, i es va inaugurar ahir

Unificar la imatge de la gastronomia catalana per donar-la a conèixer al món. Aquest és el principal objectiu que persegueix el Domus Sent Soví d'Hostalric, un espai de difusió del patrimoni gastronòmic català com a element d'identitat, on es combina la tradició amb la innovació. L'edifici, inaugurat ahir, està situat a Can Llensa, una antiga fàbrica de taps de suro reconvertida en un edifici polivalent i de disseny innovador amb un auditori, una aula de cuina i un espai expositiu amb productes locals.

Un dels padrins del projecte, el cuiner Joan Roca, va elogiar el nou equipament, i es va comprometre a fer tot el que estigui a les seves mans per fer-lo créixer. L'edifici té quatre espais d...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/579603-el-domus-sent-sovi-dhostalric-obre-les-portes.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face