El Domus Sent Soví d'Hostalric obre les portes
(El Punt. ).Resum:
Unificar la imatge de la gastronomia catalana per donar-la a conèixer al món. Aquest és el principal objectiu que persegueix el Domus Sent Soví d'Hostalric, un espai de difusió del patrimoni gastronòmic català com a element d'identitat, on es combina la tradició amb la innovació. L'edifici, inaugurat ahir, està situat a Can Llensa, una antiga fàbrica de taps de suro reconvertida en un edifici polivalent i de disseny innovador amb un auditori, una aula de cuina i un espai expositiu amb productes locals.
Un dels padrins del projecte, el cuiner Joan Roca, va elogiar el nou equipament, i es va comprometre a fer tot el que estigui a les seves mans per fer-lo créixer. L'edifici té quatre espais d...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/579603-el-domus-sent-sovi-dhostalric-obre-les-portes.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss