Dossier de premsa

Hostalric difon la gastronomia catalana al món amb el nou centre ´Domus Sent Soví´

28 de setembre de 2012 | Diari de Girona | Paraules clau: Gastronomia

L'espai compta amb una aula de cuina, un espai expositiu amb productes locals i un auditori

HOSTALRIC | ACN/DDG

Unificar la imatge de la gastronomia catalana per donar-la a conèixer al món, aquest és el principal objectiu que persegueix el Domus Sent Soví d'Hostalric un espai de difusió del patrimoni gastronòmic de tot Catalunya com a element d'identitat, on es combina la tradició amb la innovació.
L'edifici es va inaugurar oficialment ahir i es troba a Can Llensa, una antiga fàbrica de taps de suro reconvertida en un edifici polivalent. Té quatre espais diferenciats per tal que el visitant pugui conèixer la cuina catalana i els seus productes a través de l'experiència. S'hi organitzaran sessions magistrals i conferències a l'auditori; presentacions a l'aula de cuina, juntament a...

Font de l'article:
http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/09/28/hostalric-difon-gastronomia-catalana-al-mon-nou-centre-domus-sent-sovi/583504.html?utm_source=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Insta