Guies de lectura
Image

Pla de millora del Domus Sent Soví d'Hostalric

(El Punt. ).
Dossier de premsa

Resum:

El centre gastronòmic Domus Sent Soví d'Hostalric arriba al segon aniversari amb la intenció d'agafar més embranzida i reforçar l'actual centre d'exposició. Sense dades dels anys 2012 i el 2013, el coordinador del centre, Jordi Casassayas, calcula que al final d'any hi hauran passat unes 800.000 persones.

Casassayas considera que el bagatge dels dos primers anys “és positiu” i que el potencial de creixement és alt. “Costa posar les coses en marxa, però n'estem satisfets. Hi ha marge de millora amb el públic local, a uns 25 quilòmetres a la rodona, amb els turistes que vénen a la Costa Brava, al Maresme i a Girona i, en tercer lloc, en el lloguer d'espais com ara l'auditori o el restaurant”....

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/13-serveis/774745-pla-de-millora-del-domus-sent-sovi-dhostalric.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss