Dossier de premsa

Pla de millora del Domus Sent Soví d'Hostalric

07 de setembre de 2014 | El Punt | Paraules clau: Gastronomia

L'Ajuntament reforçarà l'exposició i calcula que el centre rebrà uns 800.000 visitants tot l'any. L'espai, inaugurat el setembre del 2012, agafa el nom del primer llibre de receptes en català

El centre gastronòmic Domus Sent Soví d'Hostalric arriba al segon aniversari amb la intenció d'agafar més embranzida i reforçar l'actual centre d'exposició. Sense dades dels anys 2012 i el 2013, el coordinador del centre, Jordi Casassayas, calcula que al final d'any hi hauran passat unes 800.000 persones.

Casassayas considera que el bagatge dels dos primers anys “és positiu” i que el potencial de creixement és alt. “Costa posar les coses en marxa, però n'estem satisfets. Hi ha marge de millora amb el públic local, a uns 25 quilòmetres a la rodona, amb els turistes que vénen a la Costa Brava, al Maresme i a Girona i, en tercer lloc, en el lloguer d'espais com ara l'auditori o el restaurant”....

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/13-serveis/774745-pla-de-millora-del-domus-sent-sovi-dhostalric.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Insta