Dossier de premsa

Cicle de cuina a l'institut d'Hostalric per segon any

08 d'octubre de 2014 | El Punt | Paraules clau: Educació , Gastronomia

Catorze alumnes estrenen l'obrador del centre. A segon fan pràctiques en empreses tres cops a la setmana

Catorze d'alumnes (vuit de primer i sis de segon) fan aquest curs el cicle formatiu de grau mitjà (CFGM) d'elaboració de productes alimentaris a l'Institut d'Ensenyament Secundari Vescomtat de Cabrera d'Hostalric. Els adolescents acaben d'estrenar el nou obrador del centre, construït gràcies a l'aportació de la Generalitat i de l'Ajuntament.

El curs, iniciat el setembre del 2013, va ser pioner a les comarques gironines, segons informa l'Ajuntament. El cicle, de dos anys, pretén formar els alumnes en la indústria alimentària, com ara en el procés d'empaquetar o de conservació, assenyala directora de l'institut, Elena Herberg. “No és ben bé de cuina”, detalla.

La professora responsable del c...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/13-serveis/783851-cicle-de-cuina-a-linstitut-dhostalric-per-segon-any.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Insta