Cicle de cuina a l'institut d'Hostalric per segon any
(El Punt. ).Resum:
Catorze d'alumnes (vuit de primer i sis de segon) fan aquest curs el cicle formatiu de grau mitjà (CFGM) d'elaboració de productes alimentaris a l'Institut d'Ensenyament Secundari Vescomtat de Cabrera d'Hostalric. Els adolescents acaben d'estrenar el nou obrador del centre, construït gràcies a l'aportació de la Generalitat i de l'Ajuntament.
El curs, iniciat el setembre del 2013, va ser pioner a les comarques gironines, segons informa l'Ajuntament. El cicle, de dos anys, pretén formar els alumnes en la indústria alimentària, com ara en el procés d'empaquetar o de conservació, assenyala directora de l'institut, Elena Herberg. “No és ben bé de cuina”, detalla.
La professora responsable del c...
Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/13-serveis/783851-cicle-de-cuina-a-linstitut-dhostalric-per-segon-any.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss