Dossier de premsa

Un laboratori del sector alimentari, a Riudellots

25 de novembre de 2011 | El Punt | Paraules clau: Gastronomia

L'objectiu del centre és facilitar un punt de trobada de tots els sectors relacionats amb la indústria alimentària. Una fundació gestionarà el ‘foodlab' i el Domus Sent Soví d'Hostalric

Dissabte s'obrirà al públic de Riudellots de la Selva el Centre d'Innovació Gastronòmica Industrial, el projecte foodlab destinat a fer convergir en un espai de treball, recerca i innovació, tots els elements actius que participen en la creació de nous productes alimentaris, la seva industrialització i comercialització.

Hi participaran des dels innovadors en la indústria agroalimentària, els que tenen cura de cultivar o engreixar les matèries primeres alimentàries (pagesos, agricultors, ramaders, sector pesquer), els tècnics i experts que analitzaran les possibilitats de creació de nous productes alimentaris, i responsables del sector de la industrialització i comercialització, que inclou e...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/479038-un-laboratori-del-sector-alimentari-a-riudellots.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=portada&utm_source=rss&utm_medium=portada&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Insta