Dossier de premsa

La teca, el territori i el turisme gironí, units en un sol centre a Hostalric

07 de desembre de 2011 | El Punt | Paraules clau: Gastronomia

El nou Domus Sent Soví es complementa amb el Foodlab de Riudellots i tots dos centres han estat subvencionats amb la mateixa proposta en l'àmbit europeu

Les comarques gironines aposten cada cop més de valent pel turisme, tant de l'interior com de fora. A Hostalric, una de les poblacions de la Selva –fortament castigada per la crisi industrial–, tenen previst posar en marxa la pròxima primavera el centreDomus Sent Soví [http://domussentsovi.blogspot.com], el primer centre de Catalunya dedicat a la innovació i el coneixement dels millors productes alimentaris de Catalunya.

El projecte es complementa amb el recentment inaugurat Foodlab de Riudellots de la Selva i se'n diferencia pel fet que el centre de Riudellots té com a objectiu la investigació dels aliments a favor d'impulsar la indústria del sector; a Hostalric el que es pretén és divulga...

Font de l'article:
http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/10-sense-elpunt/26-sense-elpunt/483475-la-teca-el-territori-i-el-turisme-gironi-units-en-un-sol-centre-a-hostalric.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mes&utm_source=rss&utm_medium=mes&utm_campaign=rss


Comparteix aquesta informació:
Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook Delicious Comparteix per e-mail Imprimir

« Pàgina anterior

Llicència Els continguts d’aquesta publicació estan subjectes a una llicència de Reconeixement - No comercial - Compartir 3.0 de Creative Commons.
Se’n permet còpia, distribució i comunicació pública sense ús comercial, sempre que se’n citi l’autoria i la distribució de les possibles obres derivades i es faci amb una llicència igual a la que regula l’obra original. La llicència completa es pot consultar a: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/

Disseny i programació web a càrrec del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Youtube
Face
Insta