És notícia

...

30 anys de biblioteca pública a Hostalric

En motiu del 30è aniversari de la Biblioteca Modest Salse, la biblioteca ha seleccionat un conjunt de fotografies que pretenen reflectir el que ha estat fins al dia d’avui la biblioteca Modest Salse i Camarasa.

La seva inauguració el 12 de setembre de 1982 va obrir una nova etapa a la vida cultural i social de la vila d’Hostalric. Des de llavors han estat molts els hostalriquencs i hostalriquenques que han gaudit del seu servei. Han estat diverses les activitats realitzades: tallers, hora del conte, tertúlies, conferències, gimcanes, cinema, observacions astronòmiques...

La Biblioteca ha viscut diferents canvis i s’ha anat adaptant a les noves necessitats del ciutadans. Des de la seva obertura ha ocupat diferents espais. Uns anys més tard de la seva inauguració a la casa de la vila, es va traslladar a la “Casa de les germanes” actual edifici del CAP, per tornar al cap de pocs al seu lloc original. Per acabar el 2004 a l’actual seu, a l’edifici de Can Llensa.

L’exposició consta aproximadamente de 60 fotografies representatives de les activitats pròpies de la biblioteca. Es podrà visitar del 3 al 25 de novembre a la Sala Benet Frigola. Els horaris són: dissabte de 10h 14h i de 16h a 19h, diumenge matí de 10h a 14h, dimarts de 17h a 20h i de dilluns a divendres matí passant per l’Oficina de l’Ajuntament.

La inauguració serà el divendres 9 de novembre a les 19:30h de la tarda.
 

Pàgina principal biblioteca
HORARIS

TARDES de dilluns a divendres de 16 a 19.30h
MATINS de dimecres de 10 a 13h
*possibles canvis horaris les vigílies de festius i a l'estiu.

CONTACTE

Camí dels Ollers, s/n -Can Llensa-

17450 Hostalric

Tf. 972874040

biblioteca@hostalric.cat

SEGUEIX-NOS!