El Figueres posa punt final a la pretemporada amb un triomf a La Jonquera

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

LA JONQUERA | DDG

En l'últim test abans de l'inici del campionat de lliga del proper ?diu?menge 26 a Vilatenim, el Figueres va deixar un regust de boca més que suggerent al camp de la Jonquera, recent ascendit a 1a Catalana (1-3) que això sí, va donar ?guer?ra en molts trams del partit. La Unió, que diumenge vinent debutarà a Tercera Divisió, va estrenar el marcador al minut 22, encara que va ser amb un gol en pròpia de Jose. Amb el 0-1 a favor dels d'Arnau Sala es va arribar al descans del partit.
A la represa, la Unió va ampliar les diferències quan al 54' Sile va fer pujar el 0-2 que donava certa tranquil·litat a l'equip de Vilatenim. Però a menys d'un quart d'hora del final (77'), Bu...