El Peralada supera la Jonquera (2-0) en el derbi altempordanès

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).

LLUÍS RIBERA

El Peralada ha guanyat, aquest diumenge a la tarda, a la Jonquera (2-0) en el derbi altempordanès de Primera Catalana i que enfrontava dos equips que no es veien les cares des de la temporada 1993/94, a Segona Regional. Els fronterers, tercers després del triomf matinal del Cerdanyola, han dominat els primers vint minuts i han tingut una triple ocasió que ha acabat amb un xut al pal de Ferrón. No obstant això, els peraladencs s’han estirat i també han tingut el gol a l’abast, però Dani O. ha tret des de la línia un remat de Robert.

A la represa, el partit ha quedat trencat al minut 48 quan el davanter visitant Carlos López ha estat expulsat en rebre la segona groga. A més, el ...