Farners i Guíxols obtenen la victòria en les visites al Gramenet i al Granollers

(Diari de Girona. ).

MONTCADA I REIXAC | DDG

El Farners va sortir molt fort i, fruit d'això, Almendros va trenar una jugada molt maca dins l'àrea que va significar el 0-1. Després, però, va arribar un quart d'hora de lapsus i, en la seva primera aproximació, el Gramenet B va aconseguir l'empat i, seguidament, en una altra pilota perduda al mig del camp, Sergi va marcar el 2-1.
A la segona part el Farners va aconseguir l'empat de seguida, amb un bon cop de cap de Guitart, per avançar-se poc després amb un remat a plaer de Dani Alonso. El Gramenet B podia haver empatat, injustament, al minut 87, però al final la cirereta la va posar el visitant Rueda al 91 amb un gran gol des de fora de l'àrea. Amb aquesta victòr...