(El Punt. ).
El Punt Avui. Comarques Gironines 20-05-2013 Pàgina 25

la jonquera2

cerdanyola1

El triomf de La Jonquera al camp del campió li permet al conjunt de Manel Cabezos presentar candidatura a l'ascens a la tercera divisió. Aquesta possibilitat implica guanyar diumenge que ve a casa a l'actual segon classificat, el Masnou, per 2-0 o per més de dos gols. Si això passa, La Jonquera serà segon a una jornada del final i tindrà molt a prop la promoció a tercera.

El partit d'ahir va ser intens i després d'una primera part sense gaires ocasions clares a cap de les dues porteries, el duel es va resoldre a l'inici del segon temps. En un quart d'hora, Èric va avançar els jonquerencs a la sortida d'un córner (50'), però el Cerdanyola va empatar cinc minuts des...