La Jonquera paga una fluixa segona part i acaba golejat

(Diari de Girona. ).

Malgrat fer una primera part discreta La Jonquera va acabar sortint escaldada de la seva visita al camp del Vilassar de Dalt per culpa d'una segona part per oblidar i uns darrers minuts on es van deixar anar. Els de Manel Cabezos no van existir i amb prou feines es van aproximar a l'àrea local. Tampoc el Vilassar de Dalt, que això sí, amb un llançament de falta d'Uri al travesser, a punt va estar d'obrir el marcador. La nota negativa va ser la lesió d'Àngel Laari, que, amb un fort trau al cap, va haver de ser traslladat a l'hospital de Mataró abans del primer quart d'hora de joc.
A la represa, els locals van despertar i La Jonquera, no. Rodri va fer l'1-0 i Torrent el segon de la matinal,...