La Jonquera guanya al Lloret i el Farners torna a perdre

(Diari de Girona. ).
Dossier de premsa

Resum:

Derrota del Lloret per 0-3 davant La Jonquera en un derbi marcat per l'efectivitat del conjunt altempordanès. Els homes de Manel Cabezos es van avançar ben d'hora, en el minut 3, per mitjà de Fernández, que es va girar dins l'àrea per fer el primer gol de la tarda. Els lloretencs van portar la iniciativa del joc i va ser llavors quan van poder crear ocasions de gol per mitjà d'Ángel, Pol, Agi i Lobo. No obstant això, cap d'elles va trobar el camí del gol, i això va fer que s'arribés al descans amb un 0-1 al marcador.

A la represa, La Jonquera va sentenciar el partit amb dos gols més. El 0-2, en el 63', després d'un contraatac per banda esquerra, i el tercer, dos minuts més tard, en un l...