La Jonquera treu un punt d'Avià

(El Punt. ).

LA JONQUERA1

AVIÀ1

La Jonquera, que venia de dues derrotes consecutives, va sumar un punt del camp de l'Avià i es manté en la zona tranquil·la de la taula. En un primer temps intens, les defenses van imposar-se als atacs, fet que va provocar que es veiessin poques accions de gol. Per part local, una centrada d'Àlex des de la dreta rematada per Sella (17') va suposar la primera acció de perill. La resposta de La Jonquera no es va fer esperar i, dos minuts després, Bassols va obligar Coll a fer una gran estirada. Al final de la primera meitat es va arribar amb empat a zero.

Quan només s'havia jugat un minut del segon temps, una pèrdua de pilota de l'Avià al mig del camp va suposar el 0-1. R...