El Peralada li manté el pols al Sabadell B i segueix líder

(Diari de Girona. ).

Gran victòria del Peralada, que manté l'avantatge de cinc punts respecte al Sabadell B. Al minut 10 els locals van aconseguir avançar-se gràcies a un gran gol de vaselina d'Aleix Feixas. Un Pol Compte molt actiu va estavellar una pilota al pal abans d'enviar una bona passada per Axel, que va aconseguir marcar el 2-0. Abans del descans els visitants van aconseguir tres ocasions, tot i que sense sort de cara a porta. A la represa el Peralada va seguir intentant-ho i, al minut 70, una bona centrada de Sergio Garcia va aconseguir trobar Aleix Feixas que sentenciava el partit amb el tercer gol dels altempordanesos.

El Guíxols es vol aferrar a la salvació i, arran de jugar un molt bon partit,...