El Peralada s´emporta el derbi i és a només dos punts del retorn a Tercera

(Diari de Girona. ).

La Jonquera necessitava els punts, però el Peralada estava molt conscienciat de la victòria per mantenir distàncies amb el Sabadell B. Aleix va tenir la primera oportunitat al minut 5, però va marcar dos minuts més tard després de rebre una passada de Tidian. Al minut 43 va arribar el gol de la tarda: Jordi Cruz, des de la frontal de l'àrea, va enviar un xut que va treure les teranyines de la porteria de Gallego. A la segona, amb el 0-2, el Peralada va passar a dominar el partit, mentre que als intents de La Jonquera els faltava definició als darrers metres. Els locals es van quedar amb deu homes per la lesió de Rober amb els canvis fets. Victòria justa del Peralada, que podrà celebrar l'a...