El Lloret derrota el Girona B en un derbi molt accidentat

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).

El CF Lloret es va retrobar amb la victòria a casa i va superar (2-0) el Girona B, en un partit accidentat. Els lloretencs van dominar la major part del partit i, en el minut 5, va aconseguir avançar-se per mitjà d'Agi, que va batre el porter visitant Andrés pel pal curt, amb un xut molt potent. El partit es va igualar molt fins que, al tram final un penal provocat per Agi va ser transformat per Peke. En aquesta acció es va lesionar Roura i el partit es va haver d'aturar 20 minuts, a l'espera de l'ambulància per endur-se'l a l'Hospital de Blanes. El jugador del Girona va patir una doble fractura de tíbia i peroné i va ser traslladat ahir mateix a Girona on, possiblement serà intervingut de...