La Jonquera fa un pas endavant

(El Punt. ).

La jonquera3

lloret2

La Jonquera va obtenir ahir un triomf molt important en el duel gironí contra el Lloret, que li permet recuperar-se de la derrota contra el Vic i mantenir-se en la lluita per sortir de la zona baixa.

Tot i la derrota, el Lloret va mostrar una bona imatge i, en línies generals, va portar el pes d'un partit en què el col·legiat es va convertir en protagonista. Tot i el domini dels locals en el primer temps, el marcador al descans mostrava un 0-2 favorable a la Jonquera gràcies a uns últims minuts molt moguts. En el 37', Teixi va aprofitar un refús de Prado per obrir el marcador, i en el 44', Bassols va ampliar l'avantatge amb un xut de lluny. Per complicar encara més le...