La Jonquera goleja el Borrassà en el primer test de pretemporada

(Diari de Girona. ).

BORRASSÀ | DDG

El conjunt de la Jonquera va superar amb comoditat el conjunt local del Borrassà, que jugarà la temporada que ve a la Tercera Catalana. Àxel Vizuete, nou entrenador del conjunt fronterer, va poder fer les primeres proves amb el seu equip, que enguany comptarà amb onze cares noves i nou jugadors que segueixen respecte a la temporada passada com Mabil, Edile, Bassols o Pol Compte.
Ben d'hora, al minut 3, els visitants es van avançar al marcador amb un gol de Pol Compte, situant el 0 a 1 al marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la segona meitat, Pol Compte, autor d'un doblet amb gols al minut 47 i 65, deixava sentenciat el primer partit de la pretemporada...