La Jonquera guanya el derbi a l´Escala amb un gol de Massó

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).
Dossier de premsa

Resum:

LLUIS RIBERA

Un solitari gol d'Ignasi Massó poc abans d'arribar al descans va permetre a la Jonquera emportar-se el derbi altempordanès de Primera Catalana al camp de l'Escala el diumenge a la tarda (0-1). L'ex del Banyoles, que havia debutat feia set dies, va superar el porter local Blanquera després d'un magnífic control i just segons més tard que l'Escala perdonés l'1-0 amb una rematada de Muniesa al pal. Aquesta jugada va decantar la balança en un duel on als costaners, situats en zona de descens, els va costar generar perill a la porteria de Montero.

Per contra, els fronterers, que miren de reüll les places d'ascens, van fer treballar de valent Blanquera amb xuts de Joel Rama, Ger...