(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).
Dossier de premsa

Resum:

LLUÍS RIBERA

La Unió Esportiva la Jonquera ha assolit, aquest diumenge al vespre, l'ascens a Tercera Divisió per primer cop a la seva història a Sant Boi de Llobregat. Davant un Joan Baptista Milà ple amb 1.500 espectadors, d'entre els quals un centenar llarg de jonquerencs, els nois d'Axel Vizuete van fer valer els gols a camp contrari per tocar sostre. Després del 0-0 del partit d'anada ara fa set dies a les Forques, la Jonquera va rescatar un 1-1 al camp del Santboià.

L'equip alberenc va anar per darrere en el marcador al minut 60 després d'un penal dubtós d'Alforcea al límit de l'àrea que Aaron Bueno va transformar. Aquest resultat, deixava els altempordanesos sense ascens, però l'...