La Jonquera es reconcilia amb la victòria superant el Castelldefels

(Diari de Girona. ).

Reacció fulminant a Les Forques. Després de l'última derrota a casa davant el Palamós (0-1) i el desafortunat empat de fa set dies al camp el Sabadell B (1-1), La Jonquera va superar ahir el Castelldefels per la mínima, gràcies a un solitari gol de Joan Corominas quan només s'havien disputat 30 segons de la segona meitat.

Durant els primers 45 minuts, La Jonquera es va mostrar superior al rival fent valer la seva fortalesa a casa. Oblidant l'anterior derrota a casa, els d'Axel Vizuete van sortir amb ganes davant un Castelldefels instal·lat a la zona baixa de la classificació. Els gironins van portar el pes del partit tot i que, encara que van tenir diferents aproximacions a l'àrea de Ma...