Brugué condemna La Jonquera

(Diari de Girona. ).

La Jonquera continua sense acabar de reaccionar. Els d'Àxel Vizuete van caure ahir al camp de La Pobla Mafumet (2-1) en un partit que van decantar els dos gols del davanter de Bàscara, Roger Brugué. El duel va començar amb els locals dominant la possessió i arribant amb comoditat per totes dues bandes. En el minut 20, Iván Vidal va disposar d'una clara ocasió per obrir la llauna, però el seu xut va ser aturat per Toni Montero. Poc després (22'), va ser Pol Valentín, qui va fer lluir al porter fronterer per evitar el gol local. La Jonquera no trobava la manera d'aturar a una Pobla Mafumet que va trobar la seva recompensa en el minut 29, quan el davanter de Bàscara i exFigueres Roger Brugue,...