(Diari de Girona. ).

farners-júpiter

lloret-can vidalet

llagostera b-castellar

Després d'ensopegar en la primera jornada al camp del Cardedeu, el Farners es va refer golejant un dels equips que ha baixat aquesta temporada a Primera Catalana, el Júpiter (3-0). Gran part de la victòria es va forjar després d'una magnífica primera part dels colomencs. Els gols van arribar als últims minuts, obra de Pitu Riart, de penal, i de Toni Rossell. A la segona part els visitants van apretar a l'última mitja hora però el Farners, mitjançant Adri Salas, va sentenciar a tres minuts del final.

Segon partit consecutiu a Llagostera i segona victòria del filial llagosterenc. Els de Javi Salamero van remuntar el gol in...