La Jonquera queda frenat davant el cuer

(Empordà.Info, Setmanari de l'Alt Empordà. ).

La Jonquera continua instal·lat en una còmoda vuitena posició, però el diumenge passat va deixar escapar una bona ocasió per treure el cap a la zona mitja alta. Sense el sancionat Ramon Masó i amb Miquel Juan encara sense debutar, els nois que entrenen Jordi Boix i Lluís Moñino es van estavellar davant el cuer, el Castellar, a les Forques (1-1). Els vallesans, amb un peu i mig a Segona Catalana, venien de perdre sis dels últims vuit partits i es van avançar amb un gol per l´escaire de Saavedra (12´). La reacció de la Jonquera no va arribar fins a la segona part, coincidint amb l´entrada de Bruno Müller, que va anotar el seu quart gol després d´una combinació entre Moñino i Hidalgo.